Siffror är aldrig bokstäver

Finn felet på Resumés anti-spamcaptcha:

screenshot009.png

Ibland är det nästan skrattretande.

Gregger menade att inlägget var superointressant och en Nim förklarade att han/hon tänkte sluta läsa min blogg på grund av den här postningen. Så det är kanske på sin plats att förklara att det hela inte bara var en ordinär Resumé-bashing utan har också sin grund i att jag anser att en tidning som faktiskt skriver om kommunikation måste hålla en högre status på all text. I det här fallet är det helt enkelt uruselt dåligt att skriva “siffror” när det faktiskt handlar om en kod som både innehåller siffror och bokstäver. Det blir ungefär som i det här fallet – genom att misslyckas med att göra rätt så blir det mycket mer fel än annars. Resumés miss blir också intressant i skenet av den flagranta besserwissrighet som visas i artikeln om Serners kritik av tidningen.

Related Posts

6 thoughts on “Siffror är aldrig bokstäver

  1. Kiper

    En liten men flagrant miss…
    Tog mig ett tag att se missen men sen skrattade jag gott, både åt min blindhet och Resumés.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *