Flicka.org go viral

Efter nederlaget där reklamfilmskanalerna inte var intresserade att visa reklam som kritiserar deras kunder så fortsätter flicka.org att utveckla sin kampanj. Nu uppmanar de ungdomar att skicka filmerna vidare via e-post. They go viral. Och Sara Damber fortsätter göra historiskt korkade uttalanden:

” – Att kanalerna inte vågar sända filmerna är tråkigt och visar att unga tjejeras situation får stå tillbaka för kommersiella intressen.”

(Resumé)

Den här kampanjen blir faktiskt mer och mer löjeväckande. Dels att fröken Damber inte fattar att reklamfinansierade kanaler lever av reklam och därmed kan de inte visa reklamfilmer som starkt kritiserar deras betalande kunder. Det är så dumt att det nästan är värt ett Darwin-award.
Att uppmana ungdomar att skicka filmerna via epost kommer göra kampanjen rejält illa sedd av skolor och andra organisationer vars epostservrar riskerar att gå ner på grund av att folk skickar omkring filer på fem-tio mb.
Flicka-kampanjen börjar dofta frustration och fullkomligt idiotiska påhitt eftersom de initialt har klantat till både mediaplacering och övrig kommunikation.
Låt mig citera en gigant i branschen: Be om ursäkt och gå hem.

Läs övriga postningar: Researcher » Mer flickor och Researcher » Ingen tittar på Big Brother…

Related Posts

8 thoughts on “Flicka.org go viral

 1. Pingback: Researcher » Retusch - upprörande?

 2. chr

  kanske kolla upp sånt innan. klart det är länken man skickar, lite snävt att utgå från att de är idioter…

  du är ganska pigg på att kritisera. hur vore det med lite egna idéer? vad gör flicka.org fel och vad kan göras bättre?

  jag gillar idén, trots att det är staten som står bakom.

 3. N/.

  a) jag kan bara läsa vad som sägs. Och det sägs att det är “filmen som skickas”. Sålunda är det inte svårt att utgå från vad som menas.
  b) jag kritiserar och har du läst mina tidigare postningar hade du kunnat se mina förslag. Frågan är vem som är mest lat – du eller jag?

 4. N/.

  För övrigt utgår jag alltid från att människor är idioter tills de motbevisat detta. Och det har jag från mitt förra jobb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *