Där är Greider!

1Q emeritus vid nationernas nation V-Dala och författaren som var först med att ha reklam i sin roman Willys kök har gjort det igen. På Där är Greider! stalkar Niklas Darke Dalademokratens chefredaktör, poeten och debattören Göran Greider. Det hela är, som vanligt när det gäller Niklas, sanslöst.

Ey, Nicke. Har barnen vuxit upp så du behöver något att göra? Skål, “skitstövel”!

Related Posts

2 thoughts on “Där är Greider!

  1. Pingback: Researcher » Eva är en Pralin. Det struntar Dalarnas tidningar i.

  2. Darke

    Ja det är då fasen vilken uppståndelse ett i grunden rätt billigt skämt kan väcka i den s.k. bloggosfären, där jag är rätt ny men du verkar ha befunnit dig ett tag. Ska ta och kika lite i dina arkiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *