RSS-tekniken ökar sin impact

RSS har kommit att bli intressant för riskkapitalister. Bloglines har fått kapital att växa och göra en rejäl re-design och detsamma sker både hos Feedburner och NewsGator. För många surfare har RSS inneburit en möjlighet till en än snabbare uppdatering för ämnen som man är intresserad av.

Search portals are rooted in the past, and are ill-prepared to handle the tsunami of rich syndicated content that is now crashing onto the web.

Bloglines siktar på att skapa en reklamfinansierad läsare för sina användare, eftersom RSS i sig själv är svårt att använda för att skicka ut reklam. CBS Newswatch har valt att lägga till sponsrade länkar i sin feed, men det kan vara en mindre bra metod om användarna hellre väljer annan nyhetskanal. (ClickZ / News)

Mer om RSS: RSS-feeds till reklam, RSS versus email, Publicera, prenumerera, syndikalisera.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *