Systematisera även de små tingen

En intressant insikt – varför är marknadsföring fortfarande en sorts enstaka händelse, en tillfällig insats? Varje liten del av de ekonomiska, de produktionstekniska och andra delar i ett företag har en del av ett system, systematisk uppföljning med mera. Men ytterst sällan ses marknadsföring som en del av ett system. Läs min trendinsikt om “de små tingen“. Varumärkesbyggande och marknadsföring handlar om allt som kommunicerar:

“…why the heck is marketing still an event. What if you began to analyze every markting function as though you needed to teach it to someone? How we answer the phone, how we tell people what we do here, how we send out the mail, how we solve customer issues, what we say on a sales call, what we do when we get an order.” (Duct Tape Marketing Weblog)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *