Typa en tävling

I samband med jubileumet för typsnittet Helvetica har man bjudit in formgivare över hela världen att göra affischer med hjälp av typsnittet. Nu är det allas tur att utse en vinnare bland de 200 bidrag som tagit sig vidare. Gå till Helvetica Poster Contest och rösta. (tipstack Jane G)

Related Posts

One thought on “Typa en tävling

  1. Magnus

    Puh.. det var snarare 1000 posters att välja mellan, sen blir det ytterligare omröstningar från 200 osv. Sjukt mycket att välja mellan, mycket dåliga grejer men några godbitar. Intressant att se hur många gånger samma idé dyker upp som t ex den scweiziska armékniven, Hollywood-skylten och alla samlade Helvetica logotyper.

    Magnus’s last blog post..Join my T-shirt appreciation group

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *