Omform i media

Tyvärr har lokaltidningarna en mycket märklig syn på nyhetsvärdering och väljer att inte skriva om ett event av Omforms magnitud där nästan femhundra personer samlas för att diskutera framtidens marknadsföring, med gäster från de största och i framkant av utvecklingen. Det faktum att Dalarna behöver cirka 20000 nya personer för att klara av generationsskiftet verkar ha gått lokala medier förbi.

Men i övrigt finns det en del som uppmärksammat Omform:

Tidigare:

Om du har skrivit om det – lämna länken i kommentarerna så lägger jag mer än gärna upp den.

Hela livebloggningen finns samlad på Live från Omform

Nytt:

6 thoughts on “Omform i media

 1. Fredo

  Jag tror att vi som jobbar med det är för dåliga på att marknadsföra oss. Det är primärt inget som angår gemene man och blir därför lite som en Husqvarnamässa, det blir mest en notis i kanten. No offence, alltså. : )

  Jag skulle gärna vilja ha kloka förslag på hur marknadsförarna kan marknadsföra sig lite bättre. Om det är status vi vill ha är det upp till oss att lämna efter oss professionella och intressanta jobb. Men det finns mer att jobba med.

 2. Admin Researcher Post author

  I det här fallet handlar det om att det enda vi inte gjort är att hacka oss in i deras Headline-system och skriva artikeln själva så jag kan inte hålla med dig om det. Omform har använt all upptänklig teknik för pressbearbetning, vi har använt alla våra privata kontakter och själva eventet har marknadsförts i ett antal kanaler. Men Heimer & Company ses som störst och därmed är det otäckt för media att skriva något om oss.

 3. Admin Researcher Post author

  När det är klart. Om det blir tillräckligt bra.

  Gissningsvis publiceras det här, på Omform.se och i Omformgruppen på Facebook.

 4. Pingback: Alter Ego Resonerar - » Du och jag är måltavlorna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *