Nya media

passportkampanj.jpgCity Airline satsar på att få affärsresenärerna att välja deras flygbolag genom att göra reklam i specialgjorda pass som delas ut i utvalda herrekiperingar i Västsverige. Tillsammans med detta kör man flyers och annonsering för sina nya linjer till Tallinn och Visby, vilket också kommer att visa sig i samband med mässor och andra events. Byrå är Miami Guerilla Agency.

SATS har startat ett samarbete med Månpocket, där boken Snabba Cash av Jens Lapidus ges bort i en bevispåse. Och det i skåpen i herrarnas omklädningsrum. Målgruppen är män 25-45 år och förutom böckerna satsar man på en banner på klasstraff.com eftersom en del i boken handlar om gamla klasskompisar. Kampanjen verkar tillkommit mellan Månpocket och SATS interna marknadsavdelningar. (Dagens Media)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *