En kuf flera RvdB

Härmed utnämns RvdB till kuf. För jag fattar ärligt talat inte vad han har att bli upprörd över. Som vanligt anser han sig kunna generellt förklara hur alla bloggare är:

Svenska bloggare är ett gäng misslyckade journalister som med sin telefonfobi eliminerar sig själva till en matrixklonad kör av rövslickande kommentatorer som skulle göra Arne Hegerfors ytterst välförtjänt av världens längsta guldgrävspade i jämförelse.

Observera att RvdB skriver “svenska” bloggare. Själv undrar jag hur han får ihop det logiskt eftersom han själv numera är en “bloggare” – är han och de andra på Dagens Medias Köksveckan med andra ord misslyckade journalister med telefonfobi? Uppenbarligen. Eller så är de inte svenska.

6 thoughts on “En kuf flera RvdB

  1. Pingback: Beta Alfa » Rolf van den Brink: “Bloggare är rövslickare”

  2. Pingback: deep|edition » Media är rädda. Så rädda.

  3. Pingback: Mindpark #006: När chefredaktörerna började blogga · Mindpark

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *