BoR:ed: AMS och moderaterna

Marie Wickberg, CUF-storhet är förbannad över att kampanjen för AMS Nystartsjobb är så oerhört lik den grafiska profil som Nya Moderaterna använde: Skärpning moderaterna.

Jag tänker inte gå in på vad jag tror om Alliansens livskraftighet (det får man kolla på min andra blogg) men Marie har ju rätt när det gäller likheten. Dock är frågan: är det så jävla dumt? Jag vet inte – det finns ändå visserligen en fördel för moderaterna i det men kommunikativt kopplas det ju då till de löften som ändå avgetts i valet. Etiskt är det korkat men kommunikativt mycket smart av Storåkers McCann. Själv funderar jag hur de lyckades pitcha in likheten hos AMS efter att moderaterna gett verket så mycket spö…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *