Och Rolf förklarar sig

…men det verkar som om bloggen Köksveckan gått och lagt sig.

I min RSS-läsare fanns en postning där Dagens Medias chefredaktör förklarar tilltaget som diskuterats under dagen. Däremot så ser bloggen ut så här när man försöker gå dit (första dumpen för några timmar sedan, andra klockan 22) ((Bilderna är tumnaglade – klicka på bilden för full storlek)):

scrdmp_dm_404.jpg

Men jag dumpade ner hela hans postning också. Det var få nya saker och tyvärr fortsätter Dagens Media och Rolf att strunta i kritiken och förklara det hela som ett experiment:

scrdmp_dm_rvdb.jpg

Själv tvivlar jag på att RvdB tänkte pröva från början. Det hela låter som en efterhandskonstruktion. Det är också intressant att ingen på DM-redaktionen kommenterat någon av de som kritiserat artikeln och det val som gjorts. För läser bloggar gör de – däribland den här…
Att Köksveckan ligger nere beror kanske på att någon idiot fått för sig att hacka den, eller så har RvdB helt sonika fimpat den eftersom diskussionen är alltför tuff.

Bloggen är uppe igen – med spamcaptcha-funktion.

2 thoughts on “Och Rolf förklarar sig

  1. Pingback: Beta Alfa » Bloggmystik kring Rislunds humor-kommentar

  2. Sanna

    Vi var tvugna att stänga ner bloggen på grund av ett tekniskt problem, det har inget med Niclas artikel om Niclas att göra. Att det hände samma dag var bara olyckligt. Bloggen kommer upp igen inom kort – identisk med hur den såg ut igår.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *