OmForm Revisited

omform2006.jpgOmForm 2006 har gått av stapeln. Ett bra event än en gång, enligt många som varit med tidigare gånger ett av de bästa. Mediehuset på Regementet i Falun besöktes av mer än 250 personer som minglade, inspirerades och lyssnade på seminarier.

Seminarier runt temat “Världsklass” av Magnus Wikner, marknadsdirektör på ICA och tidigare marknadschef på svenska McDonalds, Ving och Hemglass. Michael Schiller som är VD för Acne Jeans berättade om företagets icke-strategi. Henrik Roos, flerfaldig SM-mästare i GT-racing berättade om sitt nya mål: att bli världsbäst på rallyspel med SimBin.

Årets designstipendium från Heimer & Company Reklambyrå gick till Joakim Knapp för den grafiska profil han som student gjort för Tillskärarakademin. Helmut Krone-utställningen var välbesökt och Claes Bergqvist sålde ett stort antal av Helmut Krone-biografin.
Kvällen avslutades på Harrys där Club OmForm avåts och Borlängebandet Kiss’n’Tell presenterades av DJ Silver.

OmForm är en inspirationsdag om design som i år genomfördes för sjätte gången. Målet är att skapa mötesplats och ett brett innehåll som ska inspirera till att tänka mer runt designens möjligheter att bli en konkurrensfördel för det egna företaget.

OmForm är ett varumärke som ägs av Heimer & Company Reklambyrå, vilka också driver och genomför OmForm-eventet.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *