Microsoft skapar målgruppsbaserad annonserbjudande

Microsoft väljer att samla all sin annonsförsäljning under ett globalt digitalt “paraply”: Microsoft Digital Advertising Solutions. Det innebär att all annonsering under alla produkter och tjänster som Microsoft saluför blir samordnat, och målgruppsbaserade snarare än formatbaserade. Nästan en halv miljard användare kan nås via Microsofts olika kanaler. Joanne Bradford, corporate vice president och chief media revenue officer ((Shit… hon måste ha ett visitkort i A4-format)) på Microsoft förklarar strategin:

Allt fler konsumenter spenderar mer tid online med olika digitala enheter som mobiltelefoner och tv-spel. Det innebär att annonsörer får allt svårare att nå sina målgrupper genom att annonsera på ett enda medium. Microsoft sitter på en unik position eftersom vi har en global publik som är aktiva konsumenter och som enkelt kan nås via Microsofts olika plattformar och tjänster. (Newsdesk)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *