Superb marknadsföring av Researcher

Det här måste vara årets citat om Researcher. Bloggaren som är marknadsföringsstudent menar att den som tycker den bloggen är för “mycket blaj” kan kolla en Reklamfeber (som enligt bloggaren är bra med mycket bilder och lite kommentarer) och så föreslår han Researcher med orden:

Skribenten bakom den andra verkar lite läskig och har massor av åsikter.

(Reklamchock!!!)

Helt underbart roligt sagt! Att ha åsikter gör en läskig och uppenbarligen att ha mycket text och få bilder är sämre än att skyffla in kampanjbilder utan att analysera dem :). Bara så att man vet om man ska starta en blogg om reklam! *flinar*

9 thoughts on “Superb marknadsföring av Researcher

 1. Jonas

  Helt underbart! Jag ser gärna att du fortsätter att vara otäck.

  Jag blir dock lite orolig över kvaliten på marknadsföringsutbildningar.

 2. Lilla Jag

  Jag håller med skribenten som pratar om läskigheten. Min gissning är att det kommer ur alla kommentar typ att skratta läppen av sig och allmänt taget bara skratta ut folk som kommer med avvikande åsikter.

 3. Admin Researcher Post author

  Lilla jag. “Alla kommentarer”? Här?! Jo, tjena. Har du inte blandat ihop Researcher med något annat?

 4. Admin Researcher Post author

  [Comment ID #11036 Will Be Quoted Here]

  Well. Jag kan lugnt säga att jag inte kände mig oroad över att bli utkonkurrerad :)

 5. Admin Researcher Post author

  [Comment ID #11043 Will Be Quoted Here]

  Miss eftersom jag hittade bloggen via Technoratis inkommande länkar. Nikita är inte speciellt manligt.

 6. Pingback: Vilken planning gör du? » Researcher

 7. Pingback: deep.edition » Varför, oh varför? Fan, vet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *