Re-klown återlanserad

Jan Cederquist återlanserar boken Re-klown. Den kommer ut som pocket på Langenskiölds förlag. (Dagens Media)

Alla reklamare borde läsa “de gamles” berättelser ((Exempelvis Re-klown, Guldägg och Beska Droppar, Uppfinnaren och Skrivbok för att inte hela tiden göra samma misstag. Ledsen men byråboken är inte tillräcklig.)).

PS. Är det någon som vet vad som hänt med Hyllan?

One thought on “Re-klown återlanserad

  1. BB

    Skulle kunna ge lillfingret för Uppfinnaren vilken verkar vara slut överallt. Har en kopia av Ord till Salu, har Reklown och lite annat smått och gott. Samt att jag fick till en lunch med Janne. DET var stort. Fast det blev inte så mycket reklamsnack, mest om fysikaliska fenomen. ; )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *