En del kommer andra går

Ogilvy har fyllt på med folk efter sin “effektivisering” där tjugo personer fick gå. Bland annat har man som chef för Ogilvy Brand Equity anställt Mats Fogelberg, tidigare vd för Go Pilots liksom ett antal nya nyckelpersoner (Bengt Fjellstedt från Lowe Draft blir vd för Ogilvy Activation, CW:n Björn Persson från nyligen nedlagda Lowe People och ett antal konsulter inom pr, account och branding till) (Dagens Media). Nu flaggar man för att fler kommer att anställas – fr a ett antal kreatörer. Vilket antagligen behövs eftersom de tjugo som försvann inte var de enda som fick gå utan det har mer eller mindre varit svängdörrar ut ur byrån: projektledaren Charlie Bennet går till 802 Kommunication, Johan Elsner, kreativ chef på Ogilvy Activation går till Trigger Creator Momentum och Anders Berg, copywriter, Johan Blomström, creative director och Lenita Bengtsson, servicechef går till MRM Worldwide.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *