Knorr uppfinner hjulet i butiken

Knorr satsar stenhårt på sales promotion och genomför sin största butikskampanj någonsin. 250 butiker kommer att besökas och kampanjen genomförs tillsammans med Projektbolaget. Konceptet handlar om small luxuaries – att plocka fram fredagskänslan även andra dagar. Taglinen är “Knorr – en del av fredagskänslan”. Christopher Eriksson, brand manager på Knorr förklarar:

“Dagens konsumenter har oftast inte med sig en inköpslista när de handlar, utan fattar köpbeslutet direkt i matbutiken. Då blir det personliga mötet en viktig kanal. Att vara på plats med matinspiration och erbjudanden vid själva inköpsögonblicket är ett bra sätt att nå slutkonsumenten och positionera sig gentemot konkurrenterna.”

(Newsdesk)

Christopher Eriksson har uppfunnit hjulet en gång till.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *