Förbannad…

Nu har jag rensat ut ytterligare 200 kommentarsspam som kommit på någon timme. Nu är jag förbannad! Så jag har lagt en massa ord på min spamlist, såna jag hittat ofta i spammen. Får se om det löser sig – annars måste jag lägga till word verification även här…

Related Posts

4 thoughts on “Förbannad…

  1. Patrick

    Ja, spammarna verkar vaknat till liv ordentligt idag. Jag har haft påhälsning nästan 1000 ggr med trackbackspamrobotar. Inget har lyckligtvis sluppit igenom.

  2. dabitch

    Ref-spam är det värre med – förra månaden hade jag 1800 hits från en och samma ref-spammare (har inte räknat ut om det slösade nån bandbredd men det är skitirriterande att se den på top-tio listan av länkar in, rakt under BoingBoing, Der Spiegel och Fark när jag vet att det är bara dravel. GRRR!)

  3. N|.

    Wiseass Hjartberg. Nej, det är inte reklam – eller om det är det så är det jävligt usel reklam. Så varför skulle jag?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *