Brindfors positionerar NK

Genom att köra en mer integrerad kampanj med konceptet “detaljerna gör helheten” vill NK, med hjälp av Lowe Brindfors, positionera sig starkare som ett modevaruhus och skapa relationer till early adopters inom trend- och mode. En modevisning nästa torsdag är ett av huvudnumren i kampanjen, där det satsats stora mediainvesteringar och som ska vara start för att förflytta NKs position. (Dagens Media)

Vettigt tänk. NK har mest känts lite trött och knappast trenddrivande. Framförallt är det den nästan explosionsartade mediaförflyttningen, från ordinära mainstreammedia till bloggar och intressefanzine, som skett inom mode som gör att Brindfors ser såväl en nödvändighet men också en möjlighet att omskapa NKs positionering.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *