Filmtrailer som viral

Filmtrailers är ofta väldigt förutsägbara. Tråkiga skulle man kunna säga. Filmen Wedding Crashers har valt ett lite annorlunda grepp och låter dig själv spela en av huvudrollerna. Det hela blir därmed en viral som kommer att på olika sätt ses av ännu fler än ordinära filmtrailers. Självklart har “yours truly” en önskan att vara med i en Hollywoodproduktion så här är er Ad.min – i två upplagor: Wedding Crashers trailer. Och så klart kommer tipset från dabitch. Självklart har även Clayton sett till att göra en version.

En artikel i Slate tar upp marknadsföringen av filmer och visar med kryddigt språk hur det mesta är pengar i sjön: Dumb Money – The madness of movie advertising. By Edward Jay Epstein

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *