8201 meter

Under våren har några av oss på Heimer & Company hjälpt Ulrica och Rickard Lindsköld med kommunikationen inför deras expedition på berget Cho Oyo i Himalaya. Cho Oyo är världens sjätte högsta berg och Ulrika kommer att bli den första svenska som (förhoppningsvis) når toppen.

Förutom att vi tagit fram en strategi för kommunikationen liksom en översiktlig plan för PR- och mediakontakter så har vi också sett till att det finns en blog där man kan följa deras förberedelser och även så kommer vi att försöka hålla kontakt och lägga in berättelser från berget liksom – kanske det viktigaste: tankar och känslor efteråt.

Målet att använda bloggen som verktyg är att skapa en personligare närvaro, att på ett enkelt och ekonomiskt effektivt sätt skapa möjligheten att berätta storyn om Ulrika och Rickard, och storyn om Äventyret. Det ska förhoppningsvis ge dem bättre förutsättningar i mötet med sponsorer inför framtida expeditioner.

Bloggen finns på 8201m.se.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *