Webby Awards

Årets webbyawards har blivit utsedda. Det är en jäkla massa webbies som delas ut. Intressanta pristagare är exempelvis Boing Boing som fick priserna för bästa blog, BBC News för bästa nyhetssajt, Vogue UK (CondéNet.UK) fick folkets pris för bästa modesajt respektive Alexander McQueen (Poke) vann juryns pris.

Bland tidningssajterna fick Guardian Unlimited juryns pris medan New York Times vann “folkets” gillande. I radiokategorin vann Virgin Radio båda kategorierna och Comedy Central’s Indecision 2004 (MTV Networks) vann båda klasserna inom television. Magasinsajterna som vann var AlterNet.org (jurypris) respektive Grist Magazine (folkets), medan Graffiti Archaeology vann juryns pris i Arts-kategorin medan WordCount / Tracking the Way We Use Language (Number 27) fann vägen till folkets hjärta.

Bästa copypris vann McSweeney’s Internet Tendency (McSweeney’s Publishing) och juryns pris för bästa spelrelaterade sajt gick till den avancerade viralsajten för Halo 2: ilovebees.com (4orty2wo Entertainment).
(via Adverblog)

Det saknas en kategori: Marketing… å andra sidan är allt marknadsföring.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *