25:a

Så här blev det med Internetworlds omröstning:
Adland vann över Researcher.se med en röst och hamnade på 24:e plats. Researcher.se delar 25:e plats med såväl Hedgehog in a storm, Margot Wallström (!) och Issambre (never heard of). Vi slog Media Culpa och Torstensson med två röster och mina blogvänner Mine och Yukio kom på en delad 31:a plats. Innan oss ligger bra bloggar som Mymarkup, Karin’s style blog och Blind Höna (ja – där låg också Stockholm Spectator men det låtsas vi helt enkelt inte om ;))

Det mest intressanta är att så pass högt mediahissade bloggar som Alicio i Underlandet, Dibbuk och PJ Just Nu endast fick ströröster. (Internetworld. Tipstack till Annica Tiger)

Related Posts

6 thoughts on “25:a

 1. Annica Tiger

  Jag är glad över att i artikeln nämns bloggar som inte var med bland de femtio, Bengts blog Frihetens vingar fick beröm av Urban.

  Det som skrevs om mig ger mig än mer blogghäfta. Kanske dags att lägga av :).

  Annica

 2. lord Fredruk.

  25? Det är allt ett par (utan att nämna några vid namn) riktiga skitbloggar, både vad det gäller innehåll och form, som lagt sig före. Bittert.

 3. Hans

  Jag är redo att dö. Jag är slagen till slant.
  Jag vill möta min jordfästningsofficiant.

  Jag erkänner mig besegrad. Gratulieren.

 4. N|.

  Re Kullin: Då har du kommit till rätt ställe – jag har fortfarande kvar mitt ämbete så nog kan jag stoppa dig ner dig på en sex fot :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *