Koll på omvärlden

En ny omvärldsbevakningstjänst som erbjuder “riktig” omvärldsanalys ser svenskt ljus när det finskägda omvärldsbevakningsföretaget Esmerk och brittiskägda Novintel, ett företag inom omvärldsanalysbranschen, lanserar Intelliscreen. Den 12e april startar tjänsten som antagligen ger både Agent25 och Observer en rejäl dust.

Det hela bygger på Novintels unika portallösning för omvärldsanalys och kunden erbjuds en möjlighet att blanda intern och extern kunskap som analyseras av erfarna analytiker. Portalen blir företagets samlingsplats för all affärskritisk information om omvärlden.

Simon Kuru på Esmerk menar att Intelliscreen är unikt genom sin skalbarhet och de stora möjligheter som finns att individualisera rapporterna:

”Intelliscreen baseras på ett helhetstänkande kring intelligence och är en betydligt mer värdeförädlande och analytisk tjänst jämfört med många andra.”

Alla olika rapporter finns att tillgå, early warnings och competitive intelligence. (Newsdesk)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *