Nexcite wanna sex you up

Dags igen. “Sexdrycken” Nexcite ska återlanseras och det med pr- och gerillamarknadsföring av Mafioso, med Dominika Peczynski och Cabane Communication. Annonskampanjen är framtagen av reklambyrån Nedkelly.

– Våra kärnvärden är fizzy (bubblig, reds anm), intelligent och flirtig. Vi tycker att kaninerna är en härlig symbol som passar bra för produkten. Kaninen är en välkänd symbol för kärlek för många människor, säger Monica Rab som är vd för Nexcite.

(Resumé. Läs också om förra gången det begav sig.)

Related Posts

One thought on “Nexcite wanna sex you up

  1. Annica Tiger

    Vi får hoppas att de förser kaninerna med kondomer :) i reklamen, med tanke på dagens problematik med HIV/AIDS.

    Annica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *