SL-logotypen än en gång

Anna Berger-Kettner, trafikborgarråd i Stockholm, skrev ännu ett brev till Researcher:

Hej igen

Var inne på din länk och konstaterade att du gav mig chans att där också möta dem som reagerat. Tack! Sen kan jag bara för upplysnings skull säga att det mesta i brevets innehåll står jag för själv, även om jag fick hjälp med det praktiska runt det – de där dagarna hade jag det ju rätt hektiskt med några direkta trafikfrågor oxå – Tensta och Nynäshamn.

Sen för att vara supertydlig runt det du tyckte fortfarande var luddigt. Det vi sa i styrelsen handlade i stor del om frågan om vi skulle göra ett massivt byte av varenda skylt under kort tid – vilket vi var väldigt tveksamma till möjligheten att få acceptans för hos resenärerna. Vi förordar att man byter skyltarna allt eftersom, och då använder det modulsystem vi nu harutvecklat.

Vänliga hälsningar

Anna

Övriga artiklar kan du läsa här och här.

Modulsystemet verkar väl bra. Frågan är bara: vad har det med logotypen att göra? Det kan ju inte spela någon roll om det är den nya eller gamla logotypen som inkorporeras i skyltmodulsystemet?

Related Posts

One thought on “SL-logotypen än en gång

  1. Pingback: Researcher » Diskussionen fortsätter…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *