Introducera ny teknik med dålig webb

Wellton Way, Claes Lap Power-Welltons nya företag driver utvecklingen av multimedia centers för hemmet. Åtminstone i Norden är de bland de första. Det borde vara ett starkt incitament för att göra en rejält edgy och snygg hemsida.

Men icke. Det är en hemsida som inte ens doftar slutet av nittiotalet utan mer Frontpage 95 och utan någon som helst plan. Det är pdf-reklam tillsammans med långa sidor med text, pressbilder för nedladdning utan några förklaringar.

PDF-filerna är dåligt gjorda och borde blivit utbytta för länge sen. Det är knappast konsumentvänligt och mer inriktat på grossistledet.

Varför har inte IT-branschen lärt sig att “kan-själv” inte är en väg att gå om man vill kommunicera i dagens läge?

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *