The Stock Photo Girl. Igen. Och igen.

Än en gång har The Stock Photo Girl, som hon börjat att kallas, synts till. Den här gången är det UPS och och ApplyESL som använt hennes leende för att sälja produkter.

Elliott C. Bäck har samlat alla ‘sightings’: Dell / Gateway Girl Returns och det är en ganska lång lista: VISA, MSN Encarta, Brown College, Microsoft, Getty och några till. Själv hittade jag henne på CNN.

I en av de artiklar som Inquirer (Girl goes back to school with Gateway and Dell, Dell girl makes re-appearance, strikes lucky again och It’s that Dell, Gateway gal again) berättar en av tidningens läsare att lärosätet som syns bakom tjejen är Reed College in Portland, Oregon och där är det Macintosh som gäller…

Bilderna är tagna av Doug Menuez och det är Getty Images som säljer rättigheterna.

Jag har samlat skärmdumpar på alla gånger hon dykt upp: The Stock Photo Girl.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *