Sharapova vs Williams och copyn suger

Wimbledonfinalen mellan Serena Williams och det unga ryska stjärnskottet Maria Sharapova är big biz. Medan herrsidan saknar profiler som Becker, Borg och McEnroe har damtennisen använt sig av alla upptänkliga tricks för att nå framgång. Inför Williams vs Sharapova har WTA satt igång stora reklamkampanjer med copy som knappast skulle gå förbi ERK:s vakande öga: ‘Get In Touch With Your Feminine Side’ eller ‘They May Not Cook, But They Sure Can Serve.’

Samtidigt – även inom damtennis är det spelet som räknas. Systrarna Williams dominans är till viss del bruten och intresset ökar för mer än deras utseenden. (The Miami Herald)

Sharapova vann! Det mediamässigt bästa och det minst anade hände när den 17-åriga ryskan fullkomligt krossade Serena Williams. En pr-dröm. Från ingenstans (rankad #68) till att vinna turneringarnas turnering. (Tennis.com)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *