Metro, snattarnas tidning

MTG:s senaste avkomma Metro NYC har valt att differentiera sig på ett lite annorlunda sätt:

“I love a newspaper I can’t steal”

Funderingen från Media Riff är om det verkligen är potentiella snattare som Metro ser som målgrupp? Och vill reklamköpare ses i en tidning som riktar sig mot snattare?

It reminds us of the apocryphal story about the time a new New York Post publisher Rupert Murdoch was trying to drum up business for his tawdry tabloid, when one of New York’s biggest retailers reportedly told him, “But your readers are our shoplifters.”

Konkurrensen hårdnar också: både genom att det även i New York City kommit en Metro-konkurrent: AM New York liksom att NYT och WSJ senare editioner på eftermiddagarna säljs till halva priset. (Real Media Riff)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *