Japansk reklam fascinerar

I den här reklamfilmen (Windows Media-format) för programvara (Open Source) föder en kvinna en häst. Ingen jag pratat med fattar någonting men den är så galen att den bara måste ses. The Register (Thanks:Marla @ ad-list)

Jag visste inte om man skulle vara glad eller sorgsen över att man inte förstod japanska och därmed fick höra copy-texten. Man skulle vara glad (tack Clay @ adlist):

“Sourcenext products are just 1980 Yen?! Oh, my Goodness….!” She faints suddenly. A guy rushs to her and says, “She is having a baby!” Everyone looks at her anxiously. The guy says, “Now, the baby was born!” And for no special reason, she had a colt. It tries to rise unsteadily to its feet. “Oh! It stands up!” Everybody is moved.

En kommentar var att japaner kanske har en annan humor än västerlänningar. Visserligen gillar de karaoke men det här verkar mer vara några pårökta japanska kreatörer som tittat för mycket på tidelagsporr.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *