DuPont bet i gräset.

WIPO gav DuPont bakläxa för deras försök att jävlas med de som använder ordet “teflonminne”. De får betala rättegångskostnaden på 1500 dollar. Men den goodwillskada de lidit lär de räkna i mångdubbelt större summor. Mitt råd till DuPont – byt varumärkeschef till någon som förstår den nya världen.

One thought on “DuPont bet i gräset.

  1. lord Fredruk

    En mycket väntad dom. Det är inte kul när varumärket blir generiskt. Säkert ungefär lika kul som när polisen kör hem ens ungar som sniffat lim. Att gå till domstol med folkliga begrepp är inte speciellt smart. Inte varumärkesmässigt i alla fall. För VML klår sällan YGL.

    lord Fredruk’s last blog post..Rapport ungefär tio år efter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *