Social Media Relations = The Release + News Room = Marketing + Media

Elias postar en intressant länk på Facebook om en ny idé runt hur man kopplar ihop gammal traditionell pressbearbetning med sociala media. Kolla presentationen i slutet på postningen också.

Jag vet att Newsdesk håller på med liknande idéer och det hela är så klart en del av framtiden: att göra informationen öppen men också hitta sätt att använda den genom att blanda in olika “chunks” till en “mash”.

Social Media Relations And The News Room

Related Posts

3 thoughts on “Social Media Relations = The Release + News Room = Marketing + Media

  1. Kristofer

    Yes. Detta är en del av Newsdesks kärnverksamhet. Och jag valde också att kommentera ToddAnds inlägg på min blogg. Men som weconverse kommenterar; det finns inen anledning att ligga för långt fram då kommunikatörerna inte är mogna ännu. Tids nog. Själv anser jag att GM Europe’s newsroom och Virgins mashup är självklara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *