Reklam är nikotin

Ulrika skriver om rökning i modereklam och jag menar att det till stor del handlar just om att glorifiera loserbilden snarare än att glorifiera rökning. Och jag hittar ett bra citat från Bill Maher som inte handlar om det men ändå är rätt intressant:

People have romantic notions about television. In the highest realms they think it’s some sort of art medium, and it’s not. Others think it’s an entertainment medium, it’s not that either. It’s an advertising medium. It’s a method to deliver advertising like a cigarette is a method to deliver nicotine.

Related Posts

2 thoughts on “Reklam är nikotin

  1. lord Fredruk

    Kuken. Han har ju rätt. Har precis lagt snusen på hyllan. Det känns som att någon stulit reklamen ifrån mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *