Stolle vill fria till flickvännen under Super Bowl

Det hela känns 15 minutes of fame men självklart hänger vi alla på och berättar om killen som söker sponsorer för att kunna fria till sin flickvän under de dyraste reklamtiderna i Superbowl och sälja rättigheterna till resten av historien, bland annat hennes svar på frieriet. (Resumé)

Nej, jag tycker det inte är något bra exempel varken på användargenererad marknadskommunikation, på att online och offline blandas ihop eller egentligen något bra exempel alls. Det enda det handlar om är ett sätt att sticka ut en del – för de företag som väljer att hänga på finns det få saker att tjäna mer än det (om man bortser från vissa datingföretag etc.)

En svensk “affärsman” i Borås har valt att sätta ut en kontaktannons modell större i Borås Tidning. Den kostade visserligen bara 11 500 kr. (Resumé)

Related Posts

One thought on “Stolle vill fria till flickvännen under Super Bowl

  1. Pingback: Beta Alfa » Larmsamtal och malaria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *