Anmäl dig idag! OmForm06 är världsklass!

Glömt att anmäla dig till året OmForm? Ett seminarium i världsklass!
Den 25e september i Mediehuset, på Regementet i Falun.
Just do it! Gå in på OmForm.se

Tre seminarier om att sticka ut ur mängden och om att använda design och marknadsföring för att bli världsklass. Och en utställning om Helmut Krone. Så mingel förstås.

omformma.jpg

300 spänn exkl. moms för att höra ICAs nya marknadschef Magnus Wikner som också har varit marknadschef för Svenska McDonald’s under många år, Mikael Schiller som är VD för det internationellt välkända Acne Jeans och Henrik Roos, VD för spelutvecklingsföretaget SimBin vars racingspel är bland de bästa i världen.

Till paneldebatten – om design som skillnad mellan att vara medelgod och i världsklass kommer förutom Magnus, Mikael och Henrik också Jonas Nilsson, VD, CCS Skin Care och före detta världsmästare i slalom, Pernilla Wigren, VD för Falu Rödfärg som är ett varumärke internationellt känt, Magnus Björkman, VD för Tension Playground Squad som, i Falun, utbildar spelutvecklare i världsklass och jobbar med Criterion, EA och alla andra stora spelutvecklingsföretag. Erik Fohlin är också med, VD för Barsark som utvecklar system och lösningar för online-TV och har vunnit ett utvecklingspris hos Apple.

Inte att förglömma – en fabulös utställning om Helmut Krone och hans arbete på klassiska DDB i New York tillsammans med Bill Bernbach. Claes Bergqvist har samlat ihop en utställning i världsklass om en kreatör i världsklass. Missa inte!

Och självklart ska du hänga med på Club OmForm på kvällen. Hundra spänn för en buffé och mingel.

Bland annat med mig :).

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *