PReklam

JMW skriver om King och SJ:s lysande utomhuskampanj och påpekar hur buzz kan skapas ofrivilligt av “motståndare”:

Om inte Länsstyrelsen och Vägverket reagerat över vägskyltarna hade kampanjen stannat vid att varit en kul utomhuskampanj. Med deras krav på att skyltarna ska ned så har det blivit en kampanj som uppmärksammas och snackas om.

Related Posts

4 thoughts on “PReklam

 1. Siavosh Zarrasvand

  Uff! Är det där en seriös hemsida eller är det direktörns tolvåriga unge som lekt med Paintbrush?

  Siavosh Zarrasvand – tycker synd om de bolag som betalar JMW för webbrådgivning…

 2. Admin Researcher Post author

  Det är en blogspot-template. JMW är en PR-byrå, inte någon webb-byrå. Björn Mellstrand är helt klart en av de skarpare pr-hjärnorna vi har i Sverige.

 3. Siavosh Zarrasvand

  Nu klagade jag inte på bloggen i första hand, utan på hemsidan.

  Allt från menusystemet till färgvalet är galet. För att inte tala om bilderna på kontaktsidan. Titta bara på bilden på Anna-Lena. Mobilkameror tar snyggare bilder. En annan galen bild är Åsas som är malplacerad. Antingen har man bilder där medarbetarna är “in aktion”, sådan bilder gillar jag själv, det ger en avlappnad och distansierad känsla. Eller så har man det inte.
  Du kan ju inte ta helt olika typer av bilder lite här och var, typ en svartvitt, en med aftonklännig, en med mobilkamera….and so on…

  Sedan om vi går tillbaka till bloggen, visst finns det snyggare templatets från Blogspot? Även där behöver man ju inte ta den fulaste. Nu tror jag deras tanke är att försöka matcha bloggen mot hemsidan.

  Desto mindre, hur inkompetent är det inte att använda en blog från blogspot när man kan koda ihop en egen på en halvtimme. Jag menar, hur ska JMW förklara för sina kunder att marknadsförningen är viktig och behöver läggas pengar på när de själva inte är beredda att läga 1000 kronor på en anständig blog?

 4. Admin Researcher Post author

  Jag har inte lagt tusen spänn på mina. Om du tittar runt på PR-företagens hemsidor så inser man lätt att det är rätt låg kvalitet på det mesta.

  Mitt tips är att du tar kontakt med Björn, erbjud dina tjänster :) Hälsa från mig :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *