Kvack kvack runt Sturesvampen

Daniel har samlat de olika vändorna i såpan Reklamförbundet vs. Resumé ((Kort sammanfattning: Resumés motsvarighet till Zlatan skriver en artikel som hintar om att många anställda på Reklamförbundet tänker sluta på grund av (outtalat mellan raderna skrivet) att Pia Grahn Brinkell tar över VD-stolen. Det visar sig senare att de Faire inte riktigt kollat upp allt och dokusåpan är igång.)) och kallar det: Ankdamm. Läs och le, det är fasen så skönt att sitta några mil från Stureplan där reklambranschen verkar ha för lite att göra alternativt fått solsting alternativt fått rost i kuggarna av allt regnande.

Bäst är Henri Pagots inlägg:

I Resumé 8 juni publicerades en artikel med rubriken “Personalen flyr Reklamförbundet”. Där står det bland annat att jag (Henri Pagot) sagt upp mig. Det är inte sant. Det vet jag. Jag har för säkerhets skull frågat mina kollegor. Ingen av dem säger sig komma ihåg att jag sagt upp mig (fast jag kanske borde) Och vår VD Pia Grahn Brikell intygar att hon inte avser sparka mig. Inte före semestern i alla fall (fast hon kanske borde). Men en sak vet jag och tänker avslöja nu, Claes de Faire som undertecknat nämnda artikel ska sluta på Resumé. Chefredaktör Viggo Cavling också faktiskt. Liksom alla andra medarbetare på Resumé.

Lysande ironi min gode Henri. Jag kan på många sätt hålla med Reklamförbundets nya VD Pia Grahn Brikell när hon, i Dagens Media (som helt klart myser rejält när konkurrenten är i blåsväder), förklarar hela affären:

Jag ska absolut inte sparka Henri. Han är guld.

Det är alltid elakt att sparka på dem som ligger ner, eller att dissa personer som bevisligen inte riktigt har sandats ända upp men sedan Vigs och Claes började jönsa omkring på Resumé har visserligen tidningen fått mycket mer PR – men helt klart ramlat ner i de lägsta divisionerna av kvällspressjournalistik.

Related Posts

One thought on “Kvack kvack runt Sturesvampen

  1. Pingback: DEEP|EDITION » Blog Archive » Kvack kvack

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *