Street fashion roligare än modebloggar

Det pratas i Sverige om modebloggarna. De brukar oftast mest plocka trender ur diverse färdigförpackade kataloger och det är egentligen rätt trist läsning. Skillnad är med de trendspanare som vågar att titta själva – och sedan ta bilder och lägga upp nya looks som de hittat på gatorna i sina städer. Groupies listar ett gäng streetfashionbloggar:

Andra liknande trendspaningsverktyg hittar man exempelvis på Street Fashion Photo. Öststatsmodet får också sin beskärda del hos Visions of Warsaw och Moscow StreetFashion. Fler asiatiska influenser finns också på Tokyo Street Style, MCC – Street Snap (Shanghai) och Seoul. Också Kanada får en representant: Toronto Street Fashion.

Related Posts

2 thoughts on “Street fashion roligare än modebloggar

  1. Pingback: DEEP|EDITION » Blog Archive » Fot i ändan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *