Golf utomhus

Clear Channel samarbetar med Adio i att ett nytt utomhuserbjudande. Den här gången handlar det om golfbanor, där eurosizetavlor ska göra även golfare till medvetna konsumenter. Adios (sic!) VD Magnus Liljengren ((Som för övrigt gör en konstig definition: Vi har börjat i Sverige och jobbar oss uppåt.. Jaha… Island?)) förklarar den succéartade införsäljningen:

Vi tror att det beror på att många golfbanor börjar förstå att de måste hitta nya intäktskanaler.

(Dagens Media)

Förhoppningsvis är golfbanorna insiktsfulla nog att skaffa sig viss kontroll över vilken reklam som ska köras på tavlorna. För den bana som låter CC hållas kan snabbt skapa en negativ värdering av banans varumärke. Jag gissar att golfare inte vill se samma reklam som man gör vid köpcentren etc.

Related Posts

One thought on “Golf utomhus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *