Resumé vill vara print på nätet

Resumé har valt att försöka få webben att likna printeditionen när de nu äntligen förändrade sajten. I en intervju med Bonnier Tidskrifters AD Nino Björklund visar det sig att idén är Viggos… (Cap & Design)

Precis som när det gällde printeditionen så är det väldiga diskussioner om webben. Fr a är det typsnitten “Machine Resumé” ((En lätt omritad Machine.)) som får många att rynka på näsan. Själv gillar jag det.

2 thoughts on “Resumé vill vara print på nätet

  1. Richard Gatarski

    Bra. När Murdoch köper MySpace för att göra om hela imperiet till cgm (consumer generated media), och BBC i går annonserade att dom också gör cgm (citizen generated media) så gör Resumé en tryckinspirerad grej…som dessutom verkar missat poängen med RSS (ja, ja – det finns en plutt som få fattar).

    Tack och lov finns det Researcher och andra mer framsynta och insiktsfulla platser att hänge med i reklamforsen på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *