Super Bowl: Emerald, Fed-Ex, Asthma, GM

Den som förstår Emerald Nuts-spoten räcker upp en hand.
Men FedEx: Stick är briljant. Det är en spot att minnas.
Asthma Control Test är smart. Emotionell och alla amerikanska grabbar kan känna igen sig i den. Plus att det är celeb-marketing med Bettis “The Bus” som också var med och spelade under Super Bowl. Enkelt och välgjort.
Om det här är vad som ska rädda GM… så säger jag bara lycka till: GM: Maize Alternative (fast jag gillar taglinen).

Related Posts

2 thoughts on “Super Bowl: Emerald, Fed-Ex, Asthma, GM

  1. N|. Post author

    Tyvärr är det säkert så – men då tycker jag att man misslyckats kapitalt. Jag menar – om jag inte förstår det, som jobbar med det jag gör – varför ska deras målgrupp förstå det? Ett exempel på när det kreativa huvudet glömmer bort att fråga det strategiska efter vägledning…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *