Dödsstöten?

Svenska Coca Cola väljer att lämna Ogilvy efter den uppmärksammade affären där Ogilvy mellan 2003 och 2004 har saltat tryckeriräkningarna rejält. Ogilvy har betalat tillbaka två miljoner till Coca Cola men företaget väljer att göra som många andra kunder och drar tillbaka kontot från byrån. Det är en av Ogilvys största kunder som nu väljer att antingen ge mer jobb åt sina andra byråer eller att pitcha kontot som fr a handlar om kommunikation gentemot läskdistributörerna. (Resumé)

Det är ibland skönt at sitta ute i spenaten och se hur de gör saker galet i Stockholm. Men jag kan inte hjälpa att jag tycker att kunderna är lite väl tuffa mot den nya ledningen på Ogilvy. Å andra sidan – har man tidigare varit anställd på Ogilvy lär man varit medveten om de stora saltkar som “Blomman” och den gamla ledningen använde.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *