Trubbel i ankdammen

Vissa gånger känns det som om den lilla reklam-mediaankdammen knappt skulle räcka till att fylla ett dricksglas… Claes de Faire lånar ut Resumés taxikort till Dominika som glömmer att lämna tillbaka det, tokåker taxi med sin lilla toyboy Björn af Kleen och säger att hon tappat bort det. Viggo blir svartis och byxis, och skäller ut de Faire, skickar faktura till Dominika och när Dagens Media frågar Vigs om det hela så är han faktiskt riktigt skojig (om man läst Resumés försök att befria sig från “fadershuset”:

“- Jag känner inget behov av att säga något om det här. Jag säger precis som Bengt Braun: jag kan inte erinra mig detta.”

(Dagens Media via Isobels text och verkstad)

Related Posts

2 thoughts on “Trubbel i ankdammen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *