Tove i blåsväder

Domänen tove.se ägs av klädaffären Tott&Co. I samband med att tidningen Tove startades tog de kontakt med Tove Tott på Tott&Co och förklarade sig vilja byta domän med henne – de hade själva reggat tovetott.se. Det möte som bestämdes blev inte av – enligt Tove Tott dök aldrig tidningsrepresentanten upp. Så nu länkar tove.se till – amelia.se. Tove Tott hälsar:

” Jag tycker att Tove har klantat sig. Det här är ett practical joke.”

Tidningen Tove menar att det hela inte är intressant – de kör på tovemagazine.se. (Dagens Media)

Tidningen Tove är sannerligen i blåsväder. För några dagar sedan rapporterade Resumé att en av tidningens säljare försökt att pracka på annonser mot redaktionellt uttrymme och valde sedan att offra säljaren trots att få tror att det hela inte skulle vara sanktionerat uppifrån.

Det är onekligen en riktig soppa tidningen kokat ihop åt sig. Fult att regga domäner enbart för att använda i något sorts utpressningssyfte.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *