Reklamare är Satans barn

Det här var nästan för bra för att vara sant!

reklamfolket – dessa förtappade människor som utan hämningar sprider sin dynga över land och folk – är en samling knarkare och alkoholister.
Det är sex och åter sex i alla dess perverterade skepnader som demonerna blandat ihop och sen häller i reklamfolkets strupar tillsammans med sprit och knark. Det är inte helt naket än på t.ex. reklampelarna, men nästan. Så fort vi stiger utanför dörren kastas skiten i våra ögon, och likaså när vi bläddrar i en tidning eller surfar på nätet. Denna satanism kallas förskönande för yttrandefrihet och konstnärlig frihet.
Se bara, där sitter reklamfolket och garvar i ett tillstånd av rus och vanvett och påverkar en hel nation med sina perversa alster. Den onda demokratin kan inte komma åt dem, demokratin tvärtom beskyddar dem. Men de kan inte undfly Guds dom.
Sannerligen, Guds vrede är över dem, och ska drabba dem med full kraft en dag.
Men innan det sker bör vi i Guds namn verka för att all slags anstötlig och gudsfientlig reklam förbjuds enligt lag och att ansvariga för sådant straffas.

(Guds vredes blogg)

3 thoughts on “Reklamare är Satans barn

 1. dabitch

  dagens breda flin, tack skaruha för mailet N. :) jag ligger ju som bekant lite efter – eller snarare offline – numera. ;)

  det e skööönt!

 2. En reklamare

  Angående den väldigt arga bloggen om att reklamare sjulle va satans avkoma??!! Hm.. ja du.. Jag som själv är reklamare och starkt kristen tycker att, visst det finns mycket reklam som är dålig!! Reklam som anspelar på alla möjliga omoraliska anspelningar… Men med ett stort M, detta är tyvärr bara resultatet av vad en människa med dålig kreativitet åstakommit då denna väljer att “ta hjälp av” sex i sin marknadsföring!

  Jag tycker det är väldigt synd att folk forfarande idag år 2007 fortsätter attt dela in folk i grupper och genelarisera dessa till vad endast få utav dom har gjort fel. Jag vet att Bibeln t.ex pratar emot detta väldigt starkt!!
  Men hur som helst jag tycker Du kanske borde kolla på den bra reklam som finns, den som får folk att donera pengar till rädda barnen eller börja panta flaskor! Jag har lite svårt att tro att detta är resultatet av små demoners arbete…

  Slutligen skulle jag vilja säga att man ska vara försiktig att använda Gud namn till att fördömma människor. Ingen kan dömma någon levande själ på jorden förutom Herren själv.

 3. Admin Researcher Post author

  Ursäkta mig “En reklamare” men varför skriver du om det till mig?!!! Jag är reklamare och har inga som helst åsikter som kan delas med Guds Vredes Blog. Så skriv det där istället.

  För övrigt är jag fd. präst, fd. kristen, teolog etc. så… don’t mention the bible :)

  Och vad gäller det sista så har du faktiskt fel – Jesus själv ger ett löfte om att hans lärjungar ska kunna lösa synder och då är de lösta i himlen och vise versa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *