H&M smider vidare

H&M satsar vidare på celeb-designers och lanserar en smyckesserie från The Queen of Bling-Bling Solange Azagury-Partridge, knuten till den franska lyxjuvelereren Boucheron. Annacarin Björne, pressansvarig på H&M förklarar de ökande satsningarna på att använda kända designers:

“Genom att arbeta med kända designers vill vi visa att design inte är en prisfråga.”

Smyckesserien släpps den 25 november. (N24.se)

H&M jobbar utifrån tesen “smid medan järnet är varmt” – det är bara en kort tid som användandet av kända designers kommer att fungera. Ganska snart kommer det gå inflation i det och komma att skada designerns varumärke. Problemet är att man inte tänker på att designen inte är allt utan också uniciteten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *