Bögporr vapen i domänkrig

Det kanske löjligaste kriget mellan varumärken (om man bortser från TV3 och deras stämning mot telekombolaget 3) är antagligen när sajten realtid.se och Privata Affärer namnnappar varandras .nu-domäner och Realtid väljer att re-direct ekonominyheterna.nu till en tysk bögporr-sida.

Det hela är en hämnd på att Bonnierägda Privata Affärer snott åt sig domänen realtid.nu.

Daniel Sjölin på Privata affärer förklarar hur det egentligen ligger till:

“Ingen från Realtid har hört av sig till oss och begärt att få domänen som vi registrerade före Realtid startade och hur märkligt det än kan låta, utan att vi kände till dem. Realtid är ju ett rätt generiskt namn som vi registrerat precis som www.pengar.nu och www.smart.nu.”

(IDG.se respektive Dagens Media)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *