Återanvänder kampanjeslogan

“Behöver du hjälp? Ring Poolia!”. Poolias höstkampanj dammar av den gamla kampanjsloganen. Målet är att öka awareness om varumärket och att ge en klarare bild av Poolias tjänsteutbud.

När jag stod och tvättade bilen på uppfarten hemma cyklade det förbi några ungar som ropade ”Behöver du hjälp? Ring Poolia!” Då förstod jag hur stark vår slogan fortfarande är, eftersom de yngsta av de barnen inte ens var födda när vi använde det här temat förra gången.

Erik Strand, vd och koncernchef, menar att det var enkelt att välja att åter använda den nästintill generiska sloganen.

Kampanjens huvudmedia är TV och fyra nya filmer som fr o m imorgon kan ses på Poolias hemsida. Det är Garbergs som står bakom kampanjen tillsammans med det danska produktionsbolaget Bacon. (Newsdesk och Dagens Media)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *