6 thoughts on “Fixade kommentarer

 1. dabitch

  Vad trist att man måste ha blacklistning…. Du kanske skall skaffa ett sånt där system där folk får ett email per kommentar och måste klicka en länk i mailet innan kommentaren syns eller dylikt… (Usch vad krångligt allt blir)

 2. N|.

  Problemet var att jag råkade lägga in en blankrad i spamfiltret och då spelar det ingen roll vad man skriver :/

  Åsk: själv tycker jag det är extra drygt att skriva i koder som ex Annica och Stattin har och slipper det helst – fast det lutar snart åt att jag får börja använda en sån funktion hellre än den långa blacklisten.

 3. dabitch

  Men dom är ju minst krångliga av alla “filter” tycker jag nog, värst är ju captchas-bilder man skall kunna tyda (jag läser ofta bloggar u ren text-baserad browser och sånt kan man ju inte se!)…. Hårdast (mot spam alltså) är nog logga-ing grejen som är rätt jobbigt för förbipassernade men passar om man nu skall bygga nån slags community.. Typ nästan lika hårt är det där med email, då får den bloggaren ett “Permanent namn” och man kan se hur ofta bloggare X har kommeneterat och så vidare. Lite halv-community sådär. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *